Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

31 Ocak 2017 Salı

(31.01.2017) Fan Cafe Güncellemesi ~ James'in Durumu Hakkında Bilgilendirme


Dünya'daki tüm RP hayranlarına yeni yıl dileklerimizi gönderiyoruz.
RP'yi desteklemeye ve sevmeye devam ettiğiniz için çok teşekkürler. İçtenlikle umuyoruz ki 2017 herkes için sağlık ve barışın yılı olur.
Bugün sizlere James'in son durumunu ve olayların gidişatını açıklamak istiyoruz.

11 Haziran 2015'te James kendisini, sevgili ailesini, tüm Apple of the Eye üyelerini ve değerli hayranlarını büyük şoka sokan ve yaralayan beklenmedik trajik bir kaza geçirdi.

Koşullara rağmen, üç RP üyesi de birbirlerinden vazgeçmemeye inandılar ve müzikal kariyerlerine devam etmeye karar verdiler. Son zamanlara kadar RP resmi etkinliklerini sürdürüyordu ve 2017'de yayınlanacak yeni albümlerini tutkuyla hazırlıyordu.

Kazadan beri James bileğinden sayısız ameliyat geçirdi ama sinirleri ve fonksiyonları şimdiye kadar onarılamadı. Bileğindeki kırılmış kemikler çürüdü ve avasküler nekrozu sebebiyle orantısızlaştı. James  bu süreçte gece ve gündüz inanılmaz acılar çekti. Fakat bunları kabul ederek, sabırla umut içinde elinden geleni yaptı.

Bununla birlikte ağrı sadece elinde kalmadı ve vücudunun diğer organlarına da yayılmaya başladı. James özellikle sürekli başının ağrıdığını ifade ediyordu. Ayrıca travma sonrası stres aşırı bir seviyeye ulaşmıştı ve James'in herhangi bir seçim yapmasına izin vermeksizin onu mutlak dinlenmeye zorluyordu.

2016 Mart ayının sonunda James, yaraları için daha iyi bir tedavi görmek ve birden çok uzmanın görüşünü almak için memleketi LA'ye gitti. Fakat, çektiği acıların giderek artması yüzünden bu plan başarısızlığa uğradı. Böylece, tekrar bir operasyon geçirmek için Kore'ye döndü ve tedavisine devam etmek adına üç, dört rehabilitasyon merkezi gezdi.

2017 Ocak ayının ortasında, James'in şiddetli baş ağrılarının nedenini bulmak için araştırmalar yoğunlaştı ve doktorlar beyninde kan pıhtılaşması olduğunun ciddi derecede kaygı uyandıran haberini verdiler.

Apple of the Eye, James'in ilk önceliğinin bir istikrar ve huzur olduğuna karar verip, James'e mümkün olduğunca en kısa süre içerisinde ailesinin yanına LA'ye dönmesi gerektiğini önerdi.
Ama, şu anda ona zarar veren şirketle (Samchully Energy. Chai 797) davası sürdüğünden hasar ve fiziki muayenelerinin yapılması için tazminat davası süresince James bir süre daha Kore'de kalacak. Geçici olarak tüm mesleki etkinliklerinden izne çıkacak ve sadece iyileşmeye ve davasına odaklanacak.

James şu an hassas bir süreçte ve şu an hepimizin yapacağı şey, dua etmek için ellerimizi ve kalplerimizi bir araya getirmek ve James'in eskisi gibi sağlıklı ve güçlü haline dönebilmesi için onu desteklemek. 

Tüm AOE üyeleri, James'in aldığı bu zor karara saygı duyuyoruz ve durmaksızın dua ederek onun sağlığına kavuşmasını ve ne zaman olursa olsun hayranlarına geri dönmesini bekliyoruz.

Tüm RP üyeleri çocukluklarından beri hayatlarında pek çok zorluk ve acıyla karşılaştı. 

Fakat bu zorlukların hiçbiri, onların müziğe olan tutkularını durdurmadı ve onların müziğini seven hayranlarından onları ayırmadı. Moon and Soo Yoon hiç durmadılar ve bu zor zamanlara rağmen sabırla yollarına devam ettiler. Ellerinden geleni yapmaya ve James'in RP'deki yerini üstlenmeye devam edecekler. Sizlerden Moon ve Sooyoon'un yeni yolculuklarındaki uğraşlarını desteklemeye devam etmenizi rica ediyoruz.

Apple of the Eye, RP'nin bu iyileşme ve yenileşme sürecinin arından daha güçlü ve daha olgun bir hale geleceğine inanıyor ve RP'nin sizlere bir an önce dönmesini diliyor. 

Tüm kalpleriyle RP için dua edip onları destekleyen herkese minnettarız. İçtenlikle bu sevginize ve desteğinize karşılık vereceğimize söz veriyoruz.

Teşekkürler.


31 Ocak 2017 
AOE ailesi

Not: Fotoğraf yazıdan bağımsızdır!

*Bu yazının tüm hakları turkishroyaltreasures.blogspot.com'a aittir. Siteden yazı çıkarmak kesinlikle yasaktır!*

Kaynak: RP Daum Cafe
Çeviri: mcnbl


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates