Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

10 Kasım 2016 Perşembe

Royal Pirates'ın Hediyeleri Yerine Ulaştı!!!!!


Dikkat dikkat sevgili Türk Royal Treasure'lar bu yazı aşırı heyecan içermektedir. Öncelikle bize her zaman destek olan ve yanımızda olan sizlere kocaman bir TEŞEKKÜR ile başlamak istiyoruz. İyi ki varsınız!!!

Desteklerinizle gerçekleştirdiğimiz ilk hediye projemizde daha iyisini bekleyemeyeceğimiz bir sonuçla karşılaştık. Başlattığımız proje kapsamında sizlerin de destekleri ile oluşturulan hediye paketimiz sayfa adminlerimizden mcnbl'in Kore yolculuğu ile Royal Pirates'a doğru yola çıktı.

Evet doğru duydunuz mcnbl admin şu an Kore'de ve Royal Pirates ile görüşüp hediyelerimizi bizzat vermeyi başardı!!!! Sevgimiz ve iyi dileklerimizle hazırlamış olduğumuz hediye paketimizi bizzat vererek onları ne kadar sevdiğimiz anlatma şansı bulabildiği içib mcnbl'e çok teşekkür ediyoruz. Detayları anlatmadan önce hediye paketimizin içeriğinden bahsetmek istiyorum. A.N/ mcnbl'in RP ile tanışma hikayesi için tüm yazıyı okuduğunuza emin olun ^^

James&Moon&EXSY:
Birer adet Kaft marka hikayeli tshirt
Birer adet bileklik
Birer adet şal
Birer adet İstanbul temalı anahtarlık

Grup için;
2 paket lokum (1 paket narlı 1 paket güllü)
Mektup

Üyelere sıradan tshirtler almak yerine anlamı olan ve üzerlerinde görebileceğimiz ürünlerden hediye etmek istediğimiz için tasarım tshirt yapan Kaft'ı seçtik. Her bir üyemiz için özenle seçtiğimiz hikayeler şöyleydi;

James (Sema)
Tasarım hikayesi:"Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten."
-Mevlana Celaleddin Rumi-

James hepimizin bildiği gibi korkunç olaylar yaşasa da asla umutsuzluğa düşmeyen korkusunu umuda dönüştürüp ayağa kalkan çok güçlü biri. Ona bu güçlü yanını vurgulayan ve takıldığı noktada kanatları olacağımızı anlatan bu tshirt'ü seçtik. Mevlana'nın izlerini taşıyan hem kültürümüzden bir yansıma sunmak hem de anlam olarak James'e desteğimizi anlatmak istedik.




Moon (Moonlight Sonata)
Tasarım hikayesi: "Musikinin ritminde bir sır saklıdır; eğer onu ifşa etseydim dünya alt üst olurdu."
-Şems-i Tebrizi-

Muhteşem sesiyle her an bizi büyülemeyi başaran biricik vokalistimiz için saklı sırları ortaya koyan bir tasarım seçtik. Ritminde saklanan sırrın büyüsüne kapıldığımız Moon'un uzun süreler boyunca bizimle olması ve biz kendi sırları ile bizi esir etmesini istediğimizi anlatan bu tasarımın ona çok yakışacağını düşünüyoruz.




EXSY (Dervishade)
Tasarım hikayesi: "Sufi, sadece 'yaşamın onu ele geçirme ihtimalinden' korkar. Ruhunun ele geçirilip bir piyona dönüştürülmesi ihtimalinden... Müziğe kafayı takması bundandır; onunla evreni, geçmişi, geleceği hatta biricik korkusunu bile kucaklar. Bir melodiye dönüşüp; yıldızlarla, seyyarelerle, yaşamın ta kendisiyle yoldaş olup dönmeye başlar." 
- Murat Birsen-

Duygusal maknemiz için seçtiğimiz tasarımın onun duygusallığını yansıttığını düşünüyoruz. Eski Sooyoon'u unutmadan ama onu müzikle birlikte yoğurup kendine yepyeni bir kimlik oluşturan EXSY için seçtiğimiz tasarım onun geçmişini, geleceğini ve korkularını kucaklamasına neden olan müziği yaparken bizi hep yanında hissetmesini sağlayacaktır. Sooyoon'un baterisinden çıkan sesinde derinleşen melodileri ile uzaklıklarımız yakın kılınacak ve yaşamımızın tam içinde olacak. Umarız bu duygularımızı ona anlatabilme şansı bulmuşuzdur.



Soğuk günlerde sevgimizle birlikte onları ısıtacak şallarımızı da unutmadık ve her biri için birer tane şal seçtik.



Tabi ki takısız olmaz dedik ve Mavi'nin şık bilekliklerinden her biri için birer tane aldık bununla birlikte İstanbul'dan bir parça taşıyabilmeleri için minik anahtarlıklarımızı da sevgimizle birlikte onlara gönderdik.



Bunun yanında ağızlarının tatlanması ve bizden lezzetleri tadabilmeleri adına minik parçalarda mutluluk depolayan lokumları da paketimize koymayı unutmadık



Ve onları ne kadar sevdiğimizi anlatan bir mektup yazdık. Mektubumuzun Türkçesi;

"Herkesin hikayesinde ya da masalında kahramanlar, beyaz atlı prensler ya da güzel zırhlı şövalyelerdir. Bu mektubun ve bu hikayenin kahramanları üç tane korsan aslında. 

Üç tane çekici, yakışıklı ve harika korsan onlar. Hikayede kendi sularını bulmak için yola çıkmışlar uzak bir diyardan gemileriyle. Amaçları diğer korsanlar gibi hazine bulmak değilmiş.
Onlar özgür ruhlu korsanlarmış ve kendi şarkılarını rahatça söylemek, rahatça yelken açmak istiyorlarmış. Uzun zaman yol almış bu üç korsan, pek çok fırtına ve dalgalı denizi atlatmışlar.

Canavarla ve deniz yaratıklarıyla savaşmışlar. En sonunda güzel bir gökyüzü, güzel bir deniz ve güzel bir sahil bulmuşlar. O güzel deniz onların kendi sularıymış. O güzel gökyüzü onların şarkılarını saklayan gökyüzüymüş. O sahil onların şarkılarının eviymiş. 

Hikayelerde mutlu ve mutsuz son vardır ama onların hikayesinde mutlu son var. Bundan eminim. Çünkü onlar bu hikayede farkında olmadan hazine de kazanmışlar. Deniz, gökyüzü ve
sahil. Bu asil korsanlar ve hazineler sonsuza dek, birlikte mutlu mesut yaşamışlar.

Hikayenin sonunda hazineler korsanlara bir şişenin içinde mektup vermişler. Mektupta şu yazıyormuş: 

Teşekkürler Moon, bize sesinle o yolculuğu gösterdiğin için. 
Teşekkürler James, o savaşta gücünü hiç yitirmediğin için. 
Teşekkürler Sooyoon, o güzel kalbini bizlerle paylaştığın için. 
Teşekkür ederiz, bizi bulduğunuz için."

*Hediyelerimizin detaylı resimlerini facebook sayfamızdaki albümde bulabilirsiniz*

Umarız seçtiğimiz hediyeleri beğenmişsinizdir. Şimdi de hediyelerimizin yolculuk hikayesine başlayalım. mcnbl admin bugün elinde hediyelerimiz ile şirketi bulmak için Kore yollarına düştü. Seul bugün yağmurlu bir güne ev sahipliği ediyordu ve mcnbl adresi bulamadığı ve yağmurdan korunmak istediği için bir binaya sığındı. Burada adres sorabileceği birilerini ararken önünde durduğu binaya bir taksi yanaştı ve içinden bir kadın indi. mcnbl admine yardımcı olmak için nereye geldiğini sorup onun Royal Pirates'ın şirketi Apple of the Eye'ı aradığını öğrenince burası diyerek onu içeri davet etti.

Bu oldukça nazik davetten sonra mcnbl adminimiz Royal Pirates'ın menajeriyle tanışma şansını yakaladı. Royal Pirates üyeleri bu sırada toplantıdaymış bunun üzerine mcnbl Türkiye'den geldiğini, onlara birkaç hediyemizin olduğunu en azından bu hediyeleri onlara iletip iletemeyeceklerini sormuş ve "Büyük bir memnuniyetle veririm" cevabını almış. Hediyelerimizi şirket görevlisine teslim ettikten sonra ayrılmak için aşağı kata indiğinde görevli onu durdurmuş.

"Bir saniye bekler misiniz?" diye seslendikten sonra adminimize "Royal Pirates üyelerinin toplantısının bittiğini ve onunla görüşmek istediklerini" söylemiş!!!! Bu noktada hala yaşıyor olduğu için şükrettiğimiz mcnbl admin koşarak yukarı çıkmış. İlk önce Moon'u görmüş paketimizdeki şal boyundaymış! Bu kadar kısa sürede o paketi nasıl açtı şalı nasıl taktı inanılmaz ve bu inceliği gerçekten gözlerimizi yaşarttı bizim! Daha sonra Sooyoon ve James aşağı inmişler ve onları da görmüş. Sooyoon da elinde şalımızı tutuyormuş ve biraz üst basamaklarda beklemiş. "Thank you sooooo much" diye teşekkür ettiklerinde mcnbl'in durumunu tahmin edebiliyor musunuz? Ben şahsen burada bu kadar heyecanlandıysam onun durumunu düşünemiyorum bile. 

Özellikle de Moon sarılmak için uzanırsa ne yapardım bilemiyorum! Doğru duydunuz Moon sarılmak için mcnbl admine uzanmış ve sarılmışlar. Üst basamakta duran Sooyoon da sarılmak için uzanınca ayağı takılmış ve mcnbl'in olduğu basamağa düşmüş onunla biraz daha uzun sarılmışlar. Daha sonra ise James adminimizi kucaklamış. Moon "Şalları çok severim çok teşekkür ederim" demiş. A.N/ Moon'a alınan şalın aynısından kendime de almıştım tüm gün ona sarıldım xD 

mcnbl admin "Türkiye'de çok hayranınız var lütfen Türkiye'ye de gelin. Sizinle bir konserde buluşmak istiyoruz" demiş. "Mutlaka geleceğiz" demişler. Bu sırada Sooyoon da elindeki şalını takmış. Biliyorsunuz 17 Aralık'ta Royal Pirates'ın konseri var. Moon mcnbl'e "Konserimize gelecek misin?" diye sormuş. Ama ne yazık ki mcnbl'in dönüş tarihi konserden önce bu yüzden "Türkiye'ye dönmek zorundayım" diye cevap vermiş. Moon ise "Bir dahakine (konserimize) mutlaka gel" demiş!

Hediyelerimizi çok beğenmişler ve mcnbl'i çok sıcak şekilde karşılamışlar. Onlarla sohbet etmek, tanışmak her şeye değerdi diyor mcnbl ki çok haklı. İçtenliklerini anlatımından anlayabiliyoruz ve böyle bir deneyim yaşadığı için ekip olarak çok mutluyuz. 

mcnbl'in bu heyecan ve mutluluk anında fotoğraf çekilmeyi unutması çok yazık olsa da hala kendine gelebilmiş değil. Royal Pirates üyelerine hem hediyelerimizi, hem sevgimizi bizzat ulaştıran onlara bizleri anlatıp beklediğimizi söyleyen mcnbl'e ve hep yanımızda olup bizi cesaretlendiren devam etme gücünü bulmamızı sağlayan sizlere tabi ki bizi bir araya getiren bu muhteşem üçlüye tekrar çok ama çok teşekkür ediyoruz.

İlk projemizin bu şekilde başarı ile sonuçlanması bizleri çok mutlu etti umarız bundan sonra da daha büyük ve güzel projelerde bir arada olabiliriz.

-Turkish Royal Treasures Ekibi-

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates